WéZsé

Újratervezést!

2014. december 06. 13:20 - Wintermantel Zsolt

Megdöbbentett, hogy újpesti városvezetőként és a fővárosi képviselőtestület tagjaként mindenfajta előzetes egyeztetés nélkül, a sajtóból kellett értesülnöm arról, hogy januártól 1.-től az M0-ás egyes részeit fizetőssé teszik.

Mint polgármester és mint közlekedésmérnök úgy gondolom, ez a lépés nem szolgálná sem Újpest, sem a főváros érdekeit, sőt, rontaná a közlekedés helyzetét. Ezért arra kértem a BKK vezérigazgatóját, hogy a megfelelő szakmai módszerek segítségével modellezzék le az intézkedés várható hatásait.

 

"Tisztelt Vezérigazgató Úr!

Az M0-ás egyes részeinek fizetőssé tételével kapcsolatban kérem, hogy a jelenleg ismert információk alapján a BKK által üzemeltetett Egységes Forgalmi Modell megfelelő futtatásával haladéktalanul vizsgálják meg a tervezett intézkedés forgalomra gyakorolt hatásait. Különös tekintettel arra, hogy az M0-ás kifejezetten városon belüli, kerületközi közlekedési igényeket is kiszolgál, (pl Káposztásmegyer és Békásmegyer direkt összeköttetését).


Köszönettel Wintermantel Zsolt"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wezse.blog.hu/api/trackback/id/tr136961921

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újratervezést! 2014.12.11. 16:13:01

Megdöbbentett, hogy újpesti városvezetőként és a fővárosi képviselő-testület tagjaként mindenfajta előzetes egyeztetés nélkül, a sajtóból kellett értesülnöm arról, hogy januártól 1-től az M0-s egyes részeit fizetőssé teszik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása