WéZsé

Gyalázat a játszótéren!

2015. március 02. 12:46 - Wintermantel Zsolt

szaros.jpgVégtelen elkeseredést és tehetetlen dühöt érezek, olyat, amilyet már rég. Nem is tudom, kinek vagy minek nevezhető egyáltalán az, aki képes arra, hogy fölmászik a játszótéren a játszóvárra és ott végzi el a dolgát. Ott, ahol kisgyerekek játszanak, csúsznak-másznak.

Erre nincs mentség, nincs magyarázat. Olyan rosszullét nincs, olyan kényszerhelyzet nincs. Mit gondolt, miközben mászott fel a játszóvárra és mit gondolt mi lesz azután, mikor másnap jönnek a gyerekek játszani? Ez nem pusztán felelőtlenség. A félelmetes ebben az, hogy ilyet csak tudatosan, rossz szándékból lehet tenni. Gonoszságból.

Természetesen a Városgondnokság azonnal kitakarította és fertőtlenítette a játszóvárat, de mivégre építünk játszótereket a gyermekeinknek sokmillióért, mivégre tartjuk karban őket sokmillióért, mivégre takarítjuk, gondozzuk azokat sokmillióért, ha ilyen esetek előfordulhatnak?!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wezse.blog.hu/api/trackback/id/tr337233305

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Játszótéri gyalázat 2015.03.05. 18:39:55

gyalázat... hát igen... Polgármester úr eldöntötte: ha valaki egy játszótéren lévő játékvárba szarik, az csak egy rosszindulatú alak lehet. Próbáltam jelezni a bejegyzés alatt, hogy nem kéne ennyire túlzásokba esni, lehet rá egyéb ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Verystup ID 2015.03.11. 20:59:28

Sajnos 3-4 éve ugyanez megtörtént a KápII-n lévő nagy játszótéren is. erre sajnos nincs mentség! Mint ahogy arra sem, ahogy egyesek nekiestek a hajléktalanoknak, hogy ezt csak hajléktalan tehette. Nekik üzenem, hogy egy hajléktalannál nincs papírzsebkendő....
süti beállítások módosítása